Bir anne yüreği, dibinde daima af bulunan uçurumdur. balzac
KADİR TURGUT
KADİR TURGUT

SİLEMİYORUM

Yorum

SİLEMİYORUM

( 1 kişi )

0

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

216

Okunma

SİLEMİYORUM

Bu şehrin bütün sokakları,
Binbir anımızla dolu..
Öyle bir çıkmaza girdim ki,
Bulamam yolu.
Beynimde fırtına var !
Sanki dünyanın sonu.
Sen git diyorsun ya ?
Gidemiyorum..

Demiştim sana!
Benim yolum sana yaramaz.
Hep kış olur bahar uğramaz,
Yaralarım seni,
Yaraların kabuk bağlamaz .
Olsun dedin!
Gelsin dedin!
Sana gelen banada gelsin dedin,
Deyipte ömrüme girdin ya?
Unut diyorsun da !
Unutamıyorum..

Şimdi beynimin içinde
Gözlerimle çektiğim!
Binlerce fotoğrafın var ,
Sil diyorsun ya ?
Silemiyorum ...

Yalanmış meğer,
Bunca doğru bildiklerim.
Tıpkı gözlerinden akarken sildiklerim,
Seni güzel sevdim bil dedin ya?
Bilmek istesemde !!!
Bilemiyorum....


KADIR TURGUT

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Silemiyorum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Silemiyorum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
SİLEMİYORUM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL