Çirkin ve zarafetten yoksun bazı kadınlar, gerektiği gibi övmesini bildiklerinden, ömür boyunca sevilmişlerdir. andre mauroıs
CigdemGüner
CigdemGüner

Zamanın değdiği yerlerden

Yorum

Zamanın değdiği yerlerden

1

Yorum

13

Beğeni

0,0

Puan

800

Okunma

Zamanın değdiği yerlerden


.
sözümü al suya ser artık, öyle yorgunum
iç çekişlerinden kiminin
ve çekmece gürültüsünden
doğduğumdan daha yaşlıyım ve doğduğum şehirden
gücümü al ver rüzgarın eline
öyle yorgunum sallanmadan devrilmekten.

yine de konuşalım aramızdaki uçurumu,
ellerin hüznünü
zamanın imkansızlığını, bir oda uzağımken

kaç resme daha gülerek bakarız kim bilir
kaç an daha sığar çerçeveye
güneşi sırtlanıp yürürüz güne

yaramı al tuza ser şimdi
kalbimin gülü düştü, öyle yorgunum
annem hala beni yollar çocukluk düşlerime erkenden
.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Zamanın değdiği yerlerden Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Zamanın değdiği yerlerden şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Zamanın değdiği yerlerden şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
HASAN ÇAPRAZ
HASAN ÇAPRAZ, @hasancapraz
13.9.2017 18:38:12
Harika bir şiir ,,,

sözümü al suya ser ,,,güzel bir benzetme ,,,söz

hep ilhamlarınız bol olsun

mutlu akşamlar dilerim

© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL