Gene de bir iştir beklemek. bekleyecek bir şeyi olmamaktır korkunç olan.-- cesare pavese
Hüseyin Gökmen
Hüseyin Gökmen
@huseyingokmen

GÜLMEYİ BİLENE

9 Ekim 2016 Pazar
Yorum
Şiirgram

GÜLMEYİ BİLENE

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1589

Okunma

GÜLMEYİ BİLENE

GÜLMEYİ BİLENE

İnsan sever
Sever de
Sevmek
gülmeyi bilene yakışır yahu
gülmeyi bilene.

En güzel çocukları
gülmeyi bilen analar büyütmez mi
Gülmeyi bilen babanın eseri değil midir
en sadık dost

Gülmeyi bilmeden sevgiyi dilinde taşıyan
Ne bilsin yürekteki çiçeği
Velhasıl biz gülmeyi beceremedik

Gülmeyi bilene layıktır bu dünya
Gözleri gülene.
Bize olacak değil ya.

Hüseyin Gökmen

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gülmeyi bilene Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gülmeyi bilene şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GÜLMEYİ BİLENE şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.