Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
brkozd
brkozd
@brkozd

Sus dedi bana...

16 Ağustos 2014 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

Sus dedi bana...

( 5 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1087

Okunma

Sus dedi bana...

Sus dedi bana...
Sustum ....
Hiç kadar yalnız,
yok kadar da az sevilmekmiş aslında hayat....
Bilmediğim ne varsa,
ya da
duymadığım yanında..
Duy dedi bana,
gör dedi bana..
Sus dedi bana..
Sustum.....

Burak Özdemir
RABARDA

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Sus dedi bana... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sus dedi bana... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sus dedi bana... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gülşah Dağlı
Gülşah Dağlı, @gulsah-dagli
16.8.2014 18:12:45
5 puan verdi
Sus dedi bana , sustum
bir ihtilal kesildi yıldızlarda sessizlikten
apansız gelen geçen saatlere tutundu felçli yelkovan
karmaşık bir döngüde
kıskıvrak zamansız yenik ve bitap
dil recm
sus dedi bana
ve
küstüm
ve
sustum ...




süper ...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.