Mezardakilerin pişman oldukları şeyler için, dünyadakiler birbirini kırıp geçiriyorlar. imam gazali
Devrim Dokdere
Devrim Dokdere

Kacagim

Yorum

Kacagim

( 1 kişi )

1

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

798

Okunma

Kacagim

Kacagim

Dün’den
Bugüne
Ne degişti bilmem;

Bildiklerim’de,
Birer
Kan kizili düştür,

Öldürmemi
İsteyeceklerden
Benden,

Yada Ölmemi
Cudi’nin karanliginda,

Dogrulan namlunun ucundan
Seken kurşunum,

Acitacak belkide
Güneş dogarken
Bir ananin yüregini,


Hani bu kacakligim
Korkudan degildir
Elbet,

Hele bir
Özgürlügün,
Barişin
Kavgasi olsun’da!

Ozaman
Gör sen beni...

Devrim Dokdere

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kacagim Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kacagim şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kacagim şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ali Yavuz Fırat
Ali Yavuz Fırat, @aliyavuzfirat
11.6.2010 23:31:33
5 puan verdi


O denli bir şiir' ki...
Sizinle aynı yerde yazmak, aynı yerin soluğuna sokulmak, büyük bir onur efendim.
Tebrikler...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL