İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
Vaha Sahra
Vaha Sahra

Huzurum

Yorum

Huzurum

( 5 kişi )

2

Yorum

29

Beğeni

5,0

Puan

289

Okunma

Huzurum

sevgilim,
gelişini bekleyen
durgun limanım

ilk yazım
gece sensin
yıldızları saçlarıma
yakıştıran

öyle güzelsin
avuçlarımda pır pır yüreğin
nazarın gözlerime vurgu

hem yaz
hem bahar
çiçeklenen avlumuz

paha biçilmez
düşünle taşıyorum
yarınlara

huzurum
yek düşen göğsüme
sessizliğine uzanıp
uyuduğum
sol yanın evim
a canım

gel…

Vaha Sahra
29 06 2025
01:54


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (5)

5.0

100% (5)

Huzurum Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Huzurum şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Huzurum şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
dördüncü cemre
dördüncü cemre, @dorduncucemre
29.6.2025 15:56:07
Bazı duygular yokluğuyla büyür,özlediğinde anlarsın ne denli sevdiğini,
Bazen bir insanın gelişiyle doğar huzur,
Herşey eksik herşey fazladır yokluğunda keza,
Bazen biz su gibi sızar gelir,
Ve o an ne geçmişin yükü ne geleceğin endişe,sadece şimdi vardır,
Tebrikliyorum çokça...
Ferda,ca
Ferda,ca, @ferda-ca
29.6.2025 15:36:02
5 puan verdi
Siir, içten ve yalın bir dille yazılmış huzur arayışının ve sevgiye duyulan özlemin şiiridir.
"Durgun limanım", "avuçlarımda pır pır yüreğin" gibi imgeler, hem romantik hem de sığınak hissi uyandırıyor.
Sessizlik, gece ve yıldızlarla örülen atmosfer, sevgilinin varlığını huzurun kendisi gibi resmediyor. Son dizelerdeki "sol yanın evim" ifadesi, aidiyetin ve güvenin en zarif hali. Şiir, kısa ama duygusu derin.

Tebrikler

Sevgilerimle sair.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL