Faziletli olmak, keskin bir kılıca oturmak kadar güçtür.-- bhartrıharı

sır

( 2 kişi )

2

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

768

Okunma

sır

yanan gece mi ayazda
yas pencerelerde yorgun
düşmüş gizlere
göz değmiş karanlığa
sessizliği kuşatan
sur

faydası ne bilmenin
uyku fukarası gözlerde yangın
ışıktan nasipsiz kalana
sır

hangi bakışı temaşada yandı
buğulu karanlığa saplanan düşünce
alnına sıkışan tasa
esir

önce gözleri çürür ölümün
mezarda kayan kemiklerin
ayak sesleriyle
yürüyen uğultu
siner aydınlık geceye
bilmem kaç asır

dumanın ardından
beliren endam
yalnız baykuşlara şen
uzak harabelerin izbe köşeleri
hangi silüet doğrulur
viranelerde
yanan düşünce
sırlanır

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Sır Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sır şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sır şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
CemalettinGÜRPINAR
CemalettinGÜRPINAR, @cemalettingurpinar
28.1.2016 12:56:39
5 puan verdi
Sır sırların içinde sırlanır ve sır olarak kalır ve dahası mı, kısacası sır sırda yani sırrın içinde sırra esirdir. Şiir anlamlı ve anlamca da derin duygular ifade ediyordu. Böylesine endamlı şiiri yazan şairi ve kalemi kutlarım selamlar sevgiler.
AZAP
AZAP, @azap
28.1.2016 12:28:39
5 puan verdi
duygu dolu yerinde tespitlerdi dost bravo kutlar sevgiler sunarım...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.