Kendisini başkalarının kurtarmasını bekleyen kişiler yalnızca kölelerdir. voltaire
Abdurrahman Günay
Abdurrahman Günay

BELLEK ODASI

Yorum

BELLEK ODASI

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1212

Okunma

BELLEK ODASI

Ne aldın eskir biraz sonra,
Sildinse yerleri, ayak izleri...
Zannetme gittin geldin aynı yoldan,
Kimse tekrarlayamaz kendini.

İnsanda ses dalgaları, şifre;
Aşk, ışınsal ve sesçil uydu!
Çıkar herkes birbirini keşfe,
Uzayda kim kimden ne duydu?

Uzun yaşayanda bellek odası,
Ne varsa kırık dökük, tozlu raflar...
Bir çerçevede solmuş hatırası;
Sadece o, sararmış fotoğraflar!

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Bellek odası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bellek odası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BELLEK ODASI şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL