Milletin bağrında temiz bir nesil yetişiyor. bu eseri ona bırakacağım, gözüm arkada kalmayacak. m. kemal atatürk
Altun
Altun

BİRAZ SESSİZLİK

Yorum

BİRAZ SESSİZLİK

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2647

Okunma

BİRAZ SESSİZLİK

BİRAZ SESSİZLİK

Şu an sadece derin,
Çok derin bir huzur istiyorum,
Her gün verdiğim sayılı kayıp,
Beni ömrümden ediyor,
Ölüme yaklaştırıyor.
Lütfen biraz sessizlik…

Hafifler gibi olsun dertler,
Alçalır gibi olsun tansiyon,
İnanmaya zaman kalsın,
Yaşlanmadan önce.
Biraz sessizlik…

Geceleri açan yalnızlık güllerim,
Dile gelsinler,
Kulağı cezbetsinler.
Biraz daha sessizlik…

Artık sevgi çiçeklerimi toplamak,
Demet demet yaparak,
Sahiplerine hediye etmek istiyorum.
Ve şimdiki ricam,
Son bir sessizlik….
ALTUN VURAL

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Biraz sessizlik Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Biraz sessizlik şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİRAZ SESSİZLİK şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
mim-şair
mim-şair, @mim-sair
24.3.2013 20:36:24
karmaşası bol bir dünyada biraz huzur ve dinginlik istiyor ruhlarımız..bunu anladım,manalı bir şiirdi,yüreğiniz var olsun üstadım
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL