İntikam alıp da sonunda pişman olmaktansa, affedip de pişman olmak daha iyidir. cafer b. muhammed
iveysi
iveysi

alacaklı

Yorum

alacaklı

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

637

Okunma

alacaklı

Birikmiş
alacağım var
ağzını bölen
dudaklarından.
Sadece ellerine
borçlu ellerim.
Çekmecemde
seni seviyorumlu
cümleden örümcek ağı
tozlu günışığında
titreyen…
Siyah nehir
sırtına dökülen
çıplak saçların.
Eğilmiş gökyüzünden
öpüyor
inip çıktıkça göğsünü
güneş

Ayrılıkla iliklenmiş
yakası sevişmemizin.

Hergün yürüyorsun
onlarca erkeğin
ihtimaline
hepsi sana borçlu
bir
ben
alacaklı...














Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Alacaklı Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Alacaklı şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
alacaklı şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL