Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
Dursun TOMBUL
Dursun TOMBUL

BEYOĞLU'NDA (10)

Yorum

BEYOĞLU'NDA (10)

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1115

Okunma

BEYOĞLU'NDA (10)

BEYOĞLU'NDA (10)

İstiklal Caddesi’nde
Karşılıklı iki sokak.
Birbirlerini anlayıp
Yaşadıkları muhakkak.
Hangi sokağın başında dursam,
Hışımla üzerime gelir
Anılar.
Duygular kaçacak yer bulamazlar.

Bu iki sokak,
Sıkıştırır beni.
Biri
Gençlik çılgınlıklarımı
Çok iyi bilir.
Diğeri
Zamana karşı yarışımın
Hakemidir.

İstiklal Caddesi’nin
Dürtmesiyle uyanırım.
Mazi,
Testere dişli bir canavar mı
Yoksa sığınacak son liman mı.
Haykıramam.
Yine eller cepte, çaresizlik sırtımda
Kaybolup giderim Beyoğlu’nda…

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Beyoğlu'nda (10) Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Beyoğlu'nda (10) şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BEYOĞLU'NDA (10) şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL