Gerçeği bilenler ile onu sevenler hiçbir zaman eşit değildirler. confucius
emrah ceyhun
emrah ceyhun

başlık bulamadım

Yorum

başlık bulamadım

( 1 kişi )

0

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

38

Okunma

başlık bulamadım

Ruhum çekiliyor
gönlümün kıyılarından,
bilinmez bir gecede
dağılıyor içimde bütün limanlar.

Tanıdık tek yüz sensin,
karanlığın ortasında bile
adını ezberlemiş yalnızlığım.

Gözlerimi ele geçiriyor uykusuzluk,
geceler boyu sana düşüyorum.
Kör kütük sevdalıyım sana,
bir sen anlamadın
sarhoşun olduğumu.

Herkes bildi bu aşkı,
bir ben yabancı kaldım içimde büyüyen yangına.
Karma karışık düşüncelerde
seni arıyorum hâlâ,
her cümlede
büyük harfle sana başlıyorum

Boğazıma kadar sensizliğe batmışım,
nefes alsam özlemin doluyor içime.
Özlemek, sözlerime yazılıyor usulca,
susunca bile seni söylüyor dilim.


İnsan en çok,
kavuşamayacağını bildiği birini
ölürcesine severmiş.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Başlık bulamadım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Başlık bulamadım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
başlık bulamadım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL