Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
Filozof Sosyolog
Filozof Sosyolog
VİP ÜYE

Sabırla..

Yorum

Sabırla..

( 6 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

79

Okunma

Sabırla..

Seninle gecem aydınlanırken
gündüzüm umutlanıyor.
Bir ışık kaplıyor hüznümü.

Seni sabırla beklerken
her şeyini sahiplenmek istiyorum;
gülüşünü,
susuşunu,
nefes alışını,
uzaklara dalışını.

Kokunu içime çekmek istiyorum;
huzurunu,
sevgini,
aşkını,
özlemini.

Bitirmek istiyorum
omuzlarında ne kadar yük varsa,
almak istiyorum üzerinden.

Sana olan sevgimi göstermek istiyorum
attığım adımlarla,
sana koşan yüreğimle.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (6)

5.0

100% (6)

Sabırla.. Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabırla.. şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabırla.. şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Halil ibrahim bodur
Halil ibrahim bodur, @halilibrahimbodur
15.1.2026 19:46:22
5 puan verdi
Güzel bir şiir kaleminiz kavi olsun hocam 👏👏👏
yön
yön, @yon
15.1.2026 18:45:44
5 puan verdi
Yüreğine kalemine sağlık değerli hocam harika kalemin daim olsun saygılarımla
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL