Gönlünün arzusuna göre iş yapma ki, sırtına pişmanlık yükü yüklenmeyesin. ferideddin attar
emrah ceyhun
emrah ceyhun

DEHŞETLİ GÜZEL

Yorum

DEHŞETLİ GÜZEL

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

97

Okunma

DEHŞETLİ GÜZEL

Hani ateş sarısı saçlarını
Savurduğunda, kokusu yakar içimi, içimi.
Çağırıyor beni aşka sesinin büyüsü,
Elimde değil, kalbim teslim oluyor
O renginin elası gözlerine.

Of diyorum, of! Yeri yerinden oynatan,
Beni baştan aşağı mutluluğa boğan gülüşleri yok mu?
Sen hangi kentin sokaklarını arşınlıyorsun,
Dehşetli güzel...

Azrail, geleceksen bu gece ona benzeyip gel.
Ölüm oysa, soluğum onun olsun.
Bu gece rüyalarım harika güzel.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dehşetli güzel Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dehşetli güzel şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DEHŞETLİ GÜZEL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ebuzer Ozkan
Ebuzer Ozkan, @ebuzerozkan
23.10.2025 22:43:01
5 puan verdi

Aşkın büyüsüne kapılmış bir kalbin, güzelliğe duyduğu hayranlığıyla yanıp tutuştuğu tutkulu ve etkileyici bir şiir.
Yüreğinize sağlık, saygılar selamlar.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL