Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
Halil Gülşen
Halil Gülşen
@halilgulsen

KOCA ADAM

6 Haziran 2024 Perşembe
Yorum
Şiirgram

KOCA ADAM

3

Yorum

12

Beğeni

0,0

Puan

358

Okunma

KOCA ADAM

Yüreğimde sevda, ardımda dağsın
Ruhumda emeğin var Koca Adam!
Serin sulu yayla, meyveli bağsın,
Sevgini anlatmak zor Koca Adam!

Minik adımlarla elimden tuttun,
İlham verdin, türkülerle büyüttün.
Yorulmadın, usanmadın, okuttun;
Eksilmez alnından ter koca adam!

Yanımda sen varsan, hiç kalır mı dert?
Bir seni tanıdım; adil, güçlü, mert.
Bazen duygu yüklü, bazen tatlı sert,
İstikamet çizen bir koca adam!

Koymadın gönlüne, kibiri, kini;
Tavrınla kendine benzettin beni.
Göremedim diye bu bayram seni,
Hasret şu Halil’i yer koca adam!
Halil GÜLŞEN

Paylaş
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Koca adam Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Koca adam şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
KOCA ADAM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Etkili Yorum
HüseyinGazi
HüseyinGazi, @huseyingazi
6.6.2024 13:00:03
Benim için günün şiiri Koca Adam.
Böylesi Koca Adamların, Bayrak Adamların, Mektep Adamların sayılarının çoğalması duasındayız Halilim.
Vefalı yüreğine, irfanına ve ömrüne bereket olsun.
AZAP
AZAP, @azap
6.6.2024 12:27:56
kalbi vefa içinde çok mu çok harika bir sevgi seliydi dost bu güzel gönül sesi kutlar esenlikler dilerim...
Etkili Yorum
İrfan Yılmaz
İrfan Yılmaz, @irfan-yilmaz2
6.6.2024 11:44:23
Sevgili kardeşim sayın: Halil Gülşen

Koca Adam başlıklı şiirinizi beğenerek, emeğinize ve sanatınıza saygı duyarak ilgiyle okudum. Ustalıkla kaleme alınmış güzel bir vefa şiiri olmuş. Kalemin duygulu ve vurgulu gücünü gözler önüne seren seçkin bir eser olmuş. şiirinizi antolojime ekliyor ve tam puanla emeğinizi selamlıyorum. Tebrik eder başarılarınızın devamını dilerim.
Her şey sizin ve sevdiklerinizin gönlüne göre olsun efendim.
Sevgi ve saygılarımla.
Dr. İrfan Yılmaz.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.