Senden nefret edenleri sev; iyilikten başka üstünlük alameti tanımıyorum. -- ludwig van beethoven
serdar_evrem
serdar_evrem
@serdar-evrem

[ iceri ] naif döngü[ /iceri ]

9 Ocak 2018 Salı
Yorum
Şiirgram

[ iceri ] naif döngü[ /iceri ]

( 2 kişi )

0

Yorum

5

Beğeni

5,0

Puan

1813

Okunma

[ iceri ] naif döngü[ /iceri ]

[ iceri ] naif döngü[ /iceri ]


gündüzdük geceydik
önce filmimizi çeker, kitabımızı sonra yazardık.

birbirine sürtünen kasıkların sıcaklığına karşın
bir avuç örftük.

iğrenildik.hor görüldük.kötüye yorulduk.

korkulduk.

tüm entellektüelliğimi biriktirip sana şiir yazmayı tercih ediyorum nedense.
iki çubuk dikmedim bir çivi çakmadım bir yere.
kılımı soğuk kıpırdattı bir.

Seni suçlayamam ben de değilim
ben suça inanmam.

bu adalet meselesi değil hem

seni sevmek bilgisine nasıl ulaştım bilmiyorum.

ben inançsız bir ruh amelesiyim.

şu küçücük bedenimle tüm dünyanın hüznünü yüklenirim sanıyorum.




Aklımdasın diyen balıklarla ömrümsün diyen kelebeklerle.

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

[ iceri ] naif döngü[ /iceri ] Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz [ iceri ] naif döngü[ /iceri ] şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
[ iceri ] naif döngü[ /iceri ] şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.