Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
akasyameral
akasyameral

sen gittin ya uçurtmalar döküldü

Yorum

sen gittin ya uçurtmalar döküldü

( 8 kişi )

0

Yorum

10

Beğeni

5,0

Puan

1535

Okunma

sen gittin ya uçurtmalar döküldü

sen gittin ya uçurtmalar döküldü



sen bu şehirden gittiğinden beri
ıssızlaştı türküler
küf kokuyor sokakları




sen
mavi boyalı sahil kasabasına göç ettiğinden beri
uçurtmalar düşmekte özgürlüğümden
gök kızıl kadife perdelerini çekti üzerime



martılar bile yas tutmakta
artık bana uğramaz oldular
sen gittin tükettin şehrimin sevinçlerini
damla damla ben damla damla sen akmakta
yağmur bu denli hüzünlü dökmüyordu içini



hani ellerimizle beslerdik ya su kuşlarını
onlarda uçurtmalar gibi döküldü birer birer
yorgun dahada yorgunlaştı durgunlaştı şehrim
sen gittin
uçurtmalarda döküldü birer birer


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (8)

5.0

100% (8)

Sen gittin ya uçurtmalar döküldü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittin ya uçurtmalar döküldü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
sen gittin ya uçurtmalar döküldü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.