Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)

GECE Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "GECE" terimini içeren şiirler listelenmektedir. GECE ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "GECE" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. GECE ile ilgili " 18818 " şiir aşağıdadır.
Ayrılığın verdiği acı sitemi
Karanlığa gömülen duyguların sesi
Bu akşam yine suskun
Bu akşam yine yalnız
Sensizliğin matemi sanki gece

...
Devamını oku »
divanyolu yokuşunda bir adam
küçük suratlı ufak tefek
yüzü gün eskisi.
bakırdan süsler yapar, satar.
ellerinde çekiç ezikleri...

...
Devamını oku »
Yürüyorum bilmedigim zamanlara
Aklımdan gecenleri haykırmak istiyorum
Denizlere ırmaklara
Bilmedigim uzaklara


...
Devamını oku »
_ gözlerinde hüzün,
kirpiğinde kar sulanmış _

acı vızıldayan sesin
düşsün karanlığın halkalarına

...
Devamını oku »
Döküldü yerlerde geçmişin tülü.
Terk ettim dünyayı çıktım dışarı ,
İşveyle yapıştı sevdanın gülü.

Bir deli sevda mı benimki gardaş?

...
Devamını oku »
bir üveyik sesiyle irkildim

çınladı içimin kuytularında yitik suskular
ak memesi boşaldı kızıl bulutun
rüzgâr geçitlerinde savruldum sessizliğe

...
Devamını oku »
Gelinlerde gizli bir burukluk
Sevinç ve keder ikisi bir arada
Düğünlerde garip bir hüzün…



...
Devamını oku »

İlk 1738 1739 1740 1741 1742 1743 1744 1745 1746 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL