Bir kimsenin beni yüzüme karşı methetmeye hakkı olursa, yüzüme karşı beni tenkit etmeye de hakkı olması lazımdır. bısmark
maverayailkyolcu
maverayailkyolcu

Sabır Tesbihi

Yorum

Sabır Tesbihi

( 1 kişi )

1

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

4282

Okunma

Sabır Tesbihi

Sabır Tesbihi

...
Rast gele rızık
tuttuğun balık olsun
berrak sulardan
çek ağını
şimdi bereket
atlılar kurulmuş iftar sofralarına
acıkmışlar ölümüne
tek tek say ki artsın
gözlerini terkeden damlaları
deniz içerken

İzler yanımızda
işaretler böğrümüzde
gonca buket
demet demet çiçek
bitişik ayrı
hepsi bir
kolda künyemiz
boğazda kolye
gölge gibi takipte verdiğimiz sözler

Hüzünlü günler adına
sabır tesbihlerini parlatıyoruz
baş solumuza meyilli

Kahır sayma yeisleri
kabir değil sıkan kaburgaları
yılan çıyan korktuğun ne varsa
en ağır dünya acısı en hafifine tüy mesabesi
akıllı ol nefis kudurma
yol al uzlet durma
...

Yunus ça

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sabır tesbihi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sabır tesbihi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sabır Tesbihi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Magic
Magic, @magic
31.7.2015 20:19:18
Degisik bir yazi okudum, begendim....
Tesekurler... 😀
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL