Öyle sitemler vardır ki, bir medihtir ve öyle medihler vardır ki, bir kötülemedir. la rochefaucauld
mehmet abdırgan
mehmet abdırgan

BİR GECE GELDİLER

Yorum

BİR GECE GELDİLER

2

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

998

Okunma

BİR GECE GELDİLER


Ben onunla gülerdim,
Onunla yaşardım bir zamanda.

Bir zaman ki havasında;
Bir zerrelik yaşam,
Bin dehlizin içinde
Bir küçük ışıktı.

Bir gece geldiler;
Defalarca kapımı çalan
Ve kovulan defalarca kapımdan
Günah yüzlü adamlar.

Bu sefer; çalmadan...

Harami usullerinceydiler,
Direnemedim...
Günlerdir aç,
Domuz sürüsü gibiydiler.

Bir anda gelip, bir anda gittiler.
Sormadan, sorgulamadan,
İçimdeki çocuğu büyüttüler.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Bir gece geldiler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bir gece geldiler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BİR GECE GELDİLER şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo
İlhami ERDOĞAN/Ozan İlo, @ilhami-erdogan-ozan-ilo
1.1.2008 18:48:40
Çok güzel, tebrik ediyorum.
Hürmetle.
Hitaf-i
Hitaf-i, @hitaf-i
1.1.2008 17:42:13
yüreğinize sağlık..
gizemli..
ve o gizemin altında ima yatan, ve soru işaretleriyle kafa kurcalatan bir şiir..
bir çok yana çekilip yorumlanır türden sanki..

kutlarım kalemini..
yüreğine sağlık..
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL