Kişilik, kendi öz düşmanını kendi öz yuvasında barındırır. bergson
Dünya Yükünün Hamalı
Dünya Yükünün Hamalı

Sensiz Bin Parçayım

Yorum

Sensiz Bin Parçayım

0

Yorum

2

Beğeni

0,0

Puan

84

Okunma

Sensiz Bin Parçayım

Nihal’in gözlerinde karanlık bir orman,
Her bakışı bir derin yolculuk.
Biliyor muydun, teninle konuşur rüzgâr,
Sessizliğimizde çınlar gizli bir raks.

Sana dokunmak, bir dua okumak gibi,
Avuçlarımda ter, alnımda nur.
Aşkın sesi, nefessiz bir ilahî,
Çıplak bir gül ki, dalında titrer dur.

Seninle yalnızlık, bir şehre yağmur,
Damlalar camda iz bırakır gibi.
Vücudum bir harf, sen onun mânâsı,
Ruhum çöllerinde serabın akışı.

Her öpüş bir âyet, her temas bir secde,
Kalbim mihrabında yankılanan ismin.
Nefeslerimizle doldu kubbeler,
Bu kutsal yalnızlık, bu ilahî zevk.

Ey Nihal, tenimde gezen hayalet,
Gölgen bile yakarken beni korla.
Aşk ateşinde yandı bu âlem,
Seninle bir, sensiz bin parça.

Paylaş:
2 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Sensiz bin parçayım Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sensiz bin parçayım şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sensiz Bin Parçayım şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL