Bir şey üzerinde yirmi yıl çalışıp yirmi yıllık değerli deneyim elde edebilirsiniz ya da yirmi kere bir yıllık deneyiminiz olur. (gwen jackson)
Ne
Newi

Ve tekerlek durur

Yorum

Ve tekerlek durur

0

Yorum

4

Beğeni

0,0

Puan

66

Okunma

Ve tekerlek durur


Ve tekerlek durur,
insan önce kendine çarpar.
Yol suçlu sanılır,
oysa yorgun olan
hep aynı yeri geçen kalptir.
Vites motoru bozulur,
ileri demek cesaret isterken
geri artık sığınak değildir.
Bir arada kalır insan,
ne vazgeçmiş sayılır
ne devam ediyor.
Sesini kısar hayat,
bağırmaz.
İçten içe durur.
En çok da kimse fark etmediğinde.
Bir şey eksilmiştir ama
adını koyacak kelime yoktur.
Dokununca acımayan,
dokunmayınca büyüyen
bir boşluk gibi.
Ve herkes yürüdüğünü sanır,
sen durduğunu bilirsin.
Çünkü bazı duruşlar
motor arızası değildir—
kalbin kendini koruma şeklidir.

Paylaş:
4 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Ve tekerlek durur Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ve tekerlek durur şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Ve tekerlek durur şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL