Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Emine Yılmaz Dereci
Emine Yılmaz Dereci

Mutluluk Kumbarası

Yorum

Mutluluk Kumbarası

( 3 kişi )

1

Yorum

6

Beğeni

5,0

Puan

205

Okunma

Mutluluk Kumbarası

Mutluluk Kumbarası


Sadaka ata ata
Bereket oluverir
Gönlüm erer murada
Huzurla doluverir


Mutluluktan uçarım
Sevincim olur param
Bolca ışık saçarım
İyilik benim çıram


Mutluluk kumbarası
Koydum onun adını
Gelir yardım sırası
Sizde alın tadını


Gün geçtikçe birikir
Işıldatır gözümü
Fakirlere verdikçe
Gülümsetir yüzümü


Küçümsemem paramı
Atarım mini mini
İyiliğin gramı
Bulur yardım edeni


Güç katıp dualara
İhsan olur sadaka
Kaza ve belalara
Kalkan olur sadaka

Emine Yılmaz Dereci

(Çocuk Şiirleri)

Paylaş:
6 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Mutluluk kumbarası Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk kumbarası şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Mutluluk Kumbarası şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
gezginercan56
gezginercan56, @gezginercan56
29.4.2025 21:23:26
Çocuk tadında akıcı bir şiir olmuş tebrikler
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL