Her zaman doğruyu söyle; ne dediğini hatırlamak zorunda kalmazsın. (mark twain)

BAHAR

( 3 kişi )

0

Yorum

9

Beğeni

5,0

Puan

433

Okunma

BAHAR

BAHAR

Bahar da şenlenen kırlar bayırlar, bağlar bahçeler
Gösterir bahar da içte oluşan aşk dolu hisler
Gülen yüzlerde ki saçılan o neşeli gülüşler
İçimiz de doğan aşklar neşe ile huzur besler

Denizin mavisi yeşili çocukların neşesi
Bir başka olur baharın yaza merhaba deyişi
Güneş güne gülümser, pencerede öten serçeler
Renk renk açan çiçekler, gül dalında öten bülbüller

ŞiirAna der gel,kırlarda papatya toplayalım
Papatyalardan taç yapalım, birlikte fal bakalım
Koşalım top oynayalım birlikte ip atlayalım
BAHARI yolcu edelim, Yaza MERHABA diyelim...

22 04 2020
Şair Hava ŞiirAna Şiir ve Sözleri

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Bahar Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bahar şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
BAHAR şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL