Hatalarımı düzelten kimse uşağım bile olsa efendim olur. -- goethe
DamarOrhan
DamarOrhan
@damarorhan

Gül Düşü

30 Ağustos 2024 Cuma
Yorum
Şiirgram

Gül Düşü

( 1 kişi )

1

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

163

Okunma

Gül Düşü

gül düşü

varlığı ile yokluğu arası
ince bir çizgi voltada
payına düşen aşktan
nasibi olan

tedavisi yarım kalmış
yaralı akşamüstü
gittikçe derinleşen
ışıkları usulca söner

tel ile mızrap arası
yanık türkülerin mahseninde
hüsranla yanıp tutuşan
ucu olmayan hasretler

kulakları çınlatan uğultu
aklı kurcalayan çengel biçimi sorular
dünyasıyla çelişki yaşar
bir bomba yürekleri infilak edecek

gül düşünde unutulan

damar Orhan özgül

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Gül düşü Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Gül düşü şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Gül Düşü şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
erhantigli
erhantigli, @erhantigli
30.8.2024 10:35:11
Hepimiz güllü düşler görelim
güllü sabahlara uyanalım
gönlümüzün gülüyle
mutluluğun kapısını açalım
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.