Tilki, kümesi iyi tanıyor diye bekçi yapılr mı? harry truman
Berker ra na
Berker ra na

Keman ailesi

Yorum

Keman ailesi

( 4 kişi )

4

Yorum

17

Beğeni

5,0

Puan

688

Okunma

Keman ailesi

Doğanın senfonisinde
Ağaçların gövdeleri
kontrabas havasındaydı

Derin yankılı ve
Gızemliydi


Dalları do notasıyla
Çello

Yaprakları
Re notasıyla
violindi


Besteci rüzgarın hüzünlü nağmeleriyle akıp giderken şehrin teninden bronz rengi


Yeniden doğmak için tüm.masumiyetiyle
Tazelenmeye veda ediyordu yaz Sonbahar galasında


Küllerinden doğan
Yavru bir kaknüs gibi






Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Keman ailesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Keman ailesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Keman ailesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
zanzibar
zanzibar, @zanzibar
3.9.2024 14:07:05
şiirin müziği belki de müziğin şiiri. kaknüse ve rüzgâra selam eden.
Etkili Yorum
Gia.
Gia., @gia-
21.8.2024 20:07:21
5 puan verdi
Doğanın melodisini duymak ne güzeldi.
Aslında gerçekten dinler ve duyarsa insan, en güzel melodi olduğu da tartışılmaz.

En güzel ve insana en çok huzur veren.

Dinledim şiiri, şiirdeki birbirinden güzel sesleri
Nefisti

Sevgilerimle hep 🌸
Etkili Yorum
neneh.
neneh., @neneh-
21.8.2024 16:04:32
5 puan verdi
Muhteşem!..Doğa orkesrasının içerisine hissederek yer almak buna denir.Sivrisineğin saz, sevilen mevsimin yaz olduğu düşünülünce sosyal varlık olarak yaşamını sürdüren insan da doğanın bir parçası.Bazen kalabalığın orta yerinde yalnız.Bazen yanlızlığının derinliğinde aşırı duyarlı.

Şiir yüreği mahir kalemi selamlıyorum.Sağlıcakla.saygıyla.
Etkili Yorum
Umay Alkım
Umay Alkım, @umayalkim
21.8.2024 14:03:03
Kontrbas kırmızının tonuyla köklenirken toprağa, evreni çellonun "Do" sesi titretir. . Zaten öyle değil midir. Hayata köklenişimiz derinliği kadar yaşanmışlığın verdiği yankıların izi düşer viyolonsele. Doğa, viyolonselin tınısı ile yumuşarken tüm ezgiler turuncuya dönüşür. İşte o "an" başlar doğanın sanatı bestecinin nağmelerinde.

Aslında müzik ve notalar hayata köklenişimiz ile çok bağlantılı Sevgili Ra Na. Hayatından "do-kırmızı" ve "re-turuncu" renk hiç eksik olmasın. Renk ve notalar şiirini kutsasın.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL