Sinsi övmelere faydalı yermeleri tercih edecek kadar aklı başında adam azdır. la rochefaucauld
omrye
omrye

MÜSAVİ

Yorum

MÜSAVİ

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

885

Okunma

MÜSAVİ

MÜSAVİ

çıkardı ilkyaz giysilerini nar ağacı
ay al tomurcuk ırmaklardaki arzu

şehrin yolcusu ben onu seviyordum
bir kadeh şaraba müsavi

sırça köşklerin masallarını anlatırdı
denizlerin çağrısı
başucumda başkaldıran şiirlerim

papirüs kağıtları üzerinde bir cehennem yolculuğu
bahar tebriği dallarında tomurcuklanan sevda

derin vadilerde ağaçlar çiçeğe durdu
sesini arıyorum

bir kadeh şaraba müsavi

Ömriye KARATAŞ
18.08.2017

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Müsavi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Müsavi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MÜSAVİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL