Evren aynı kalmak için değişir, biz ise farklı olmak için. john fowles

Kar Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kar" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kar ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kar" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kar ile ilgili " 25369 " şiir aşağıdadır.
algı kapılarım aralık
sınır yok
uçuşur saçlarımda
şarkılar söylerim uğur böceğine

...
Devamını oku »
Suyun üstündeydi martılar.
Üstüme basa basa şöyle
Bir gitmeden geliyorduk.
- Üstüne basa basa söyle
Gitmeden yapamıyorduk -

...
Devamını oku »
hücrelerde
hasretle yetişir
karan-fil

08.08.2003 / 02:45 İzmir

...
Devamını oku »
yüzün yüzüme değmeden yüzünün sıcaklığını özledim
kalbinin coşkuluğunu ve içinin saflığını özledim
çokmu şey istedim tanrım
birazcık sevgi
birazcık ilgi

...
Devamını oku »
ruhum göğsümü yarıp çıkmak üzre
gökyüzüne bakıp koşmak istiyorum
avazım çıktığı kadar bağırmak
yumruklarımı sıktım geceye
son bir kavgaya girmek istiyorum.

...
Devamını oku »
Beyaz güvercinler refakat etti
Siyah kasketiyle yürürken arşa
Beyaz güvercinler refakat etti

Bir yıldız yükseldi arzdan semaya

...
Devamını oku »
fırat vadisinde ilk buğday
şeytan duaya durmuş
hedef zamanda darı bekler
kaşık olta


...
Devamını oku »
Gözlerimde karanlık ansız bir acı,
Kim bilecek bitmiş sevdamızı,
Kim üzülecek bizim için...

Hangi karanlıkta görebileceğim gözlerinde ki ışığı,

...
Devamını oku »

İlk 2462 2463 2464 2465 2466 2467 2468 2469 2470 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL