Söylediklerinizi duyurmak için kimseyi kolundan tutmayınız ; zira insanlar sizi dinlemeye arzulu değillerse, onları tutacak yerde çenenizi tutmanız daha hayırlıdır.-- chesterfield
Maşuk Gültekin
Maşuk Gültekin
@masukgultekin

DUR GİTME SEVGİLİ

23 Ağustos 2014 Cumartesi
Yorum
Şiirgram

DUR GİTME SEVGİLİ

( 2 kişi )

0

Yorum

2

Beğeni

5,0

Puan

4807

Okunma

DUR GİTME SEVGİLİ

DUR GİTME SEVGİLİ

Dur Gitme Sevgili

Dur; gitme sevgili
Dur; gitme sen n’olur.
Az kaldı sonbahara.
Hele şu sonbahar gelsin
Dokunsun yüreğime hüzün,
Dökülsün saçlarıma ağaç yaprakları
Savrulsun yollarda
O zaman ben çıkıp giderim.
Giderim bu sonbaharda
Yeter ki; sen dur gitme şimdi.
Biraz daha bekle sonbahar gelsin,
Ben şu kapıdan çıkıp giderim.
Seni yüreğime haps ederek.

Maşuk Gültekin

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Dur gitme sevgili Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Dur gitme sevgili şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
DUR GİTME SEVGİLİ şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.