Hayat tramvay gibidir... tam yer bulmuş, oturacakken bir de bakmışsın son durağa gelmişsin. camillo sbarbaro
Kadir Bıyıklı
Kadir Bıyıklı

Kış

Yorum

Kış

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

2671

Okunma

Kış

adı üstünde kış işte
soğuk kıpırtısız ve örtülü…

iki elin kavuşmayacağı ayaz
ısınmak bilmeyen bir yalnızlık
aynaya dargın yüze uzak gülümseme
erken sabahların geç güneşi
adı üstünde kış işte

mum alevinde hatırlanan anların
takvimden düşmek bilmeyen akşamları
iki yanık kibrit çöpünün çaresizliği
sarıyı çoktan griye dönüştüren ressam
cama hohladığın sıkıntı
adı üstünde kış işte

hepsi devşirme bu kelimelerin
dört mevsim kış
adı üstünde sensizlik işte…

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Kış Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kış şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kış şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.