Gençlikte sevmek için yaşarız, yaş ilerledikçe yaşamayı severiz. saint euremond
İbrahim Halil ÖZLÜ
İbrahim Halil ÖZLÜ

Sen Gittikten Sonra

Yorum

Sen Gittikten Sonra

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

974

Okunma

Sen Gittikten Sonra

Sen Gittikten Sonra


Hasret çiçekleri yeşertdim
Gözlerimden okyanuslar akıttım
Beklemeye başladım gece gündüz
Sensiz doğan güneşe isyan ettim

Karanlıklar sarıyor her yanımı
Birer birer çürütüyor hayallerimi
Uçurum kenarından aşağıya an kalıyor
Sessiz notalar çalıyor haykırışlarımı

Gitmek istiyorum omuzlar üstünden
Geri gelmemek şartıyla topraktan
Avuçların değdiği zaman, kurumuş toprağıma
Ayrılmak istemeyecek, cennet bahçeleri benden

İbrahim Halil ÖZLÜ

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Sen gittikten sonra Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Sen gittikten sonra şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Sen Gittikten Sonra şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL