Bir peşin hükmü söküp atmak, atomu parçalamaktan daha zordur. - einstein
NumanErkurt
NumanErkurt

Yaşam Bakiyesi

Yorum

Yaşam Bakiyesi

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1174

Okunma

Yaşam Bakiyesi

Haydi, durma düzelt tarumar bahçeni
ayak izlerini hariçten saymadan.
Vakit ilerlerken tutanaksız,
kimimiz destekli, kimimiz dayanaksız.
Aynaya bak gülümse, tutar kalbin elini,
bir şarkı söyle içinden titretsin bam telini.
Hüzün giydin yıllarca üstüne
bir küs bir barışık yol aldın gidiyorsun.
İstediğin kadar çabala son bir dem için,
bu anın geri dönüşü yok bunu sen de biliyorsun.
Kalburaltı düşünceler yoğunlaşır bazen,
varlık kuyusunda istemsiz geçitler belirir.
Buna rağmen, diyebilmektir umut kurgusu,
nabızda aramak değildir, yaşam bulgusu
Ne kara düşlerin, ne yenik sevdalar
yıldıramasın seni hevesinden
Son kuruşuna kadar, sana kalanı al,
kalan yaşam bakiyesinden...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Yaşam bakiyesi Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Yaşam bakiyesi şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Yaşam Bakiyesi şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL