Gönlü aydın bir kişiye kul olmak, padişahların başına taç olmaktan iyidir. (mevlana)
Saynur Baysal Öztürk
Saynur Baysal Öztürk

ÖFKEM

Yorum

ÖFKEM

13

Yorum

5

Beğeni

0,0

Puan

2478

Okunma

ÖFKEM

ÖFKEM


Öfkem sabun köpüğü gibidir
Püf deyince bir tebessüm, eriyiverir.
Sırat kılıçtan keskin, kıldan ince
Ve öfkem kitabın kavlince.

Paylaş:
5 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Öfkem Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Öfkem şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ÖFKEM şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
ali kılınç
ali kılınç, @alikilinc1
13.9.2015 01:27:57
...tebrikler

ali kılınç tarafından 9/13/2015 6:49:04 PM zamanında düzenlenmiştir.
Yazblogcu
Yazblogcu, @yazblogcu
10.4.2015 23:12:11
Merhabalar.

"Affetmek intikamdan daha yücedir;şefkat öfkeden daha güçlüdür." Yabancıların Eski Ahit'in anlatımına göre çevirdiği "Yusuf" filmini izlerken ezberimde kalan bir söylemdir. Ben de sırası geldiğinde bu söylemi hep kullanırım. Kitabın kavlince olan öfkeyi çok güzel açıklıyor diye düşünmüştüm. Şefkatin öfkeden daha güçlü olduğunu hepimiz kabulleniriz. Tabi affetmenin de intikamdan daha yüce olduğu kaçınılmazdır.

Şiirlerinizde ritmi, senfoniyi, imgeyi ve istiareleri çok güzel kullanıyorsunuz. Kaleminize, gönlünüze ve yüreğinize sağlık ve mutluluklar dilerim. Selam ve dualarımla birlikte Allah'a emanet olun.
calipso
calipso, @calipso
16.11.2014 13:22:02
Bu nasıl bir yetenek sizi bu kadar sevmesem kıskanacağım. Helal olsun, helali hoş olsun...
Şiirin Kızı
Şiirin Kızı, @siirin-kizi
9.10.2014 21:24:57
Elim direk puan butonu aradı tam puanı işaretlemek için nefis bir şiirdi.
Attila Özgürtürk
Attila Özgürtürk, @attilaozgurturk
7.4.2014 20:11:12
güzel sözler
Etkili Yorum
selahattincansız
selahattincansız, @selahattincansiz
16.3.2014 23:40:04
öfkem kitabın kavlince. bu çok önemli bir sözdür. bilirsin ' kitapta' aşırılık yoktur. herşeyin birölçüsü vardır.
çok güzel. kısa öz. ama inanın öfkesi kitabın kavlince olmayan insanlar yüzünden neler çekiyoruz. senin o bir mısrada bitirdiğin 'öfke' üzerine çok kitaplar yazılıyor. bak ben bile senin şiirinden çok yazdım. işte şiir budur. selam ve dua ile.
Hüseyin TOPHAN
Hüseyin TOPHAN, @huseyintophan
21.2.2013 12:59:09
Duygular içtendi kutlarım
yeğinadnan
yeğinadnan, @yeginadnan
1.2.2013 14:47:28
Hay Maşallah. Oturup saatlerce yazmanın anlamı yok.Allahın sevdiği kadardır sevgim ve öfkem Yine onun razı olacağı türdendir .
Yorum yazsam kitap olurdu.Allah razı olsun.
superbaba
superbaba, @superbaba
29.1.2013 12:18:17
Kısacık dört satıra dünyaları sığdırmışsınız Saynur Hanım...
Kutluyorum.
sarperyilmaz
sarperyilmaz, @sarperyilmaz
21.12.2012 12:55:09
Güzel olan sevgili değil.. Sevgili olan güzeldir(Tolstoy).. Saygılar..
girizgah
girizgah, @girizgah
18.11.2012 09:33:59
öfkenin ilacı,,sebep olandadır,
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
12.11.2012 23:52:20
Tebriklerim yürekten,anlamlıydı.........
HakanKurtaran
HakanKurtaran, @hakankurtaran
12.11.2012 08:01:59
Tebrik ederim...
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL