Biz ancak bize hayran olanları can ve yürekten överiz. la rochefaucauld
SeloCani
SeloCani

Tedbir-i Sükut

Yorum

Tedbir-i Sükut

0

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1018

Okunma

Tedbir-i Sükut

Ben yalnızlıklar beslerim koynumda,
Gidişlerime sebep soluk soluğa,
Büyütürüm usanmadan umutlarımda...
Bozuk hayallerimden başka,
Birikmişim yok kumbaramda...
Gözümün feri, asılmış kalmış yollara,
Bundandır mecaali yok ömrümün,
Gündüzün peşinden ağlamaya.

Ey kara! Akşamdan mı sanırsın kendini,
Gece bile demimden almış rengini!

Ben! Ne zaman yeltensem sevmeye,
Yalandan bir yalnızlıkta hediye ederim kendime,
Bilirim aşkın hanı göçüktür biraz,
Ulaşılabilmezin kentine.
Kafdan bir korkudur, geceler,
Hazırlığıdır sevgilinin, kof bir terkedilişe...

Ve gün gelir büyür yalnızklarım,
Sen gitmelere astıkça güzel tenini,
Ben onlara sarılır - ağlarım.


012/Kelkit

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Tedbir-i sükut Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Tedbir-i sükut şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Tedbir-i Sükut şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL