Düşünür; yeniden düşünen ve şimdiye kadar üzerinde düşünülmüş şeylerin asla yeterince düşünülmemiş olduğu kanısına varan kimsedir. (paul valery)
farukozcanan
farukozcanan

AŞK ve TEN...

Yorum

AŞK ve TEN...

( 2 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

1718

Okunma

AŞK ve TEN...

AŞK ve TEN...

Dokunan olurmu bu aşka başka tenle bilinmez
Yada tenin yanarmı bir başka tene tenimde olmasa
Hidayete gelmiş yüreğim ateşinle senin bin yıllarca evvel
Sen mi inkar edeceksin arzularımı yasaklayarak bedenini bedenime...

Belki de en namahrem yerlerindir yüreğin kim bilir
Bundandır yüreğine dokundurtmayışın yüreğimi
Kor alevler gibi tutuşmuş iken her iki beden
İnkar edilirimi bu aşk iftiraya müptela olmuş ayandır her şey...

Sakınma benden ey aşk bu kutsal bedenle
Bedenimdir zaten esirgenmede gel bütününle
Yar kadar kutsaldır aşkla arzulanan bütün tenler
Ayıp varsa benim olsun çünkü namahremim olmuş seninde namahremin...

OndörtMayisİkibinonbirYüksekova
Faruk Fahrettin ÖZCANAN

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Aşk ve ten... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşk ve ten... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
AŞK ve TEN... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL