Her ayrılış, ölümün önceden alınan bir tadı gibidir, tekrar bir araya geliş de yeniden dünyaya gelişin önceden alınan bir tadı gibidir.-- schopenhauer
farukozcanan
farukozcanan
@farukozcanan

Bin muhteşem güneş

12 Ocak 2018 Cuma
Yorum
Şiirgram

Bin muhteşem güneş

( 4 kişi )

1

Yorum

4

Beğeni

5,0

Puan

2270

Okunma

Bin muhteşem güneş

Bin muhteşem güneş

Bin muhteşem güneş doğsada pencereme
Sana dönerim yüzümü yine
Çünkü senden alabilirim ben
O muhteşem sıcaklığı ancak...

SıfırüçSıfırüçİkibinonalt
Faruk Fahrettin ÖZCANAN

Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Bin muhteşem güneş Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Bin muhteşem güneş şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Bin muhteşem güneş şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
12.1.2018 00:36:29
5 puan verdi
...ve de ışığı. sevgi çok güzel anlatılmış.
tebrikler ve saygılarımla...
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.