Eğer birine ihanet edersen bu seni ölünceye kadar düşündürür. august wolf
vega4
vega4

MENDİL

Yorum

MENDİL

1

Yorum

0

Beğeni

0,0

Puan

1515

Okunma

MENDİL

MENDİL


Beyaz olur, sarı olur, mor olur.
Oyalı olur, boyalı olur,
Kolalı olur, boy boy olur.
Olur da olur mendil...

İpek olur, keten olur, bez olur.
Kağıt olur, desenli olur,
Düz olur mendil…

Temiz olur,
Pis olur mendil ...

Ne olursa olsun; bilir ki her dil,
Ya kuru ya ıslak olur mendil…

Şansa bak!
Benim ki ıslak ...

Gördüm ki;
Seninki de kâğıtmış,
Ak incili, az rimelli, az ıslak...


Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 
Mendil Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mendil şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MENDİL şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
seyfi betik
seyfi betik, @seyfibetik
21.9.2010 08:18:44
süleyman bey güzel şiirinizi kutlarım saygılar
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL