Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Çilekeş
Çilekeş

Kelimeler

Yorum

Kelimeler

( 2 kişi )

1

Yorum

7

Beğeni

5,0

Puan

58

Okunma

Kelimeler

Hayatta herkes bir kelimeyi temsil eder. Bunu anlamam çok zor olmadı. Ne kadar çok dile getirsek de olmayan bir şey gibi aslında. Kimi hakikati savunur, kimi mecburiyetleri, kimi ise kopamayışları. Fakat bunlardan evvel insanın kendisine layık görmediği kelimelerden ibaretmiş hayat. Bir duvar gibi çıkarmış o kelimeler insanın karşısına. Sonu olmayan kelimeler gibi
Ezcümle çok zorlamayın kelimeler bir düğümden ibaret başkalarının düğümlediğini sen açamazsın...

Beceremedik her zamanki gibi...

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Kelimeler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Kelimeler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
Kelimeler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Güneşin Kızı Zehra
Güneşin Kızı Zehra, @gunesinkizi1
2.1.2026 00:38:19
5 puan verdi
Şiir, kelimelerin hem yük hem de sınır olduğunu, insanın kendi hayatında anlamını bulamadığı sözcüklerle örülü bir duvarı çok etkileyici bir şekilde gösteriyor. “Kelimeler bir düğümden ibaret” ifadesi, hem çaresizliği hem de kabulü sessizce hissettiriyor; kısa ama derin bir hesaplaşma. Tebrikler hocam. Yüreğinize sağlık. Saygılarımla.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL