Elleriyle çalışan adam amele, elleriyle birlikte zihnini de çalıştıran adam usta, fakat elleri zihni ve kalbi ile çalışan sanatkardır. -- goethe
Yazan Adam
Yazan Adam

MEGALOMAN

Yorum

MEGALOMAN

( 1 kişi )

1

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

337

Okunma

MEGALOMAN

MEGALOMAN

Çok şey değil senden istediğim;
Unutma yeter.
Mesela o şarkıyı hep dinle,
Her seferinde aklına düşerim böylece.
Unutulmak diye bir kaygım yok,
Benim derdim;
Olamaz da,
Hadi oldu diyelim
Beni unutup boşluğa düşme,
Biliyorum, bensizlik zordur,
Bensiz insan mutsuzluğa mahkumdur.
Benden sana tavsiye,
Sen beni unutmamayı bir dene.

Çok şey değil istediğim senden.
Mesela, hep gittiğimiz yerlerde dolaş.
Hep zihninde olayım, hatırla.
Zor olacak ama savaş kendinle.
Beni sakın unutma ,
Sonra ilk görüşte yine aşık olursun bana.
Olur olmadık sevdalarla kapımı çalma.

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Megaloman Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Megaloman şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MEGALOMAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Gönül Pınarı
Gönül Pınarı, @gonul-pinari
8.8.2023 21:04:29
Seviyorsa zaten unutmaz unutamaz, aksi takdirde ne dersen de, unutacaktır. Kalemin daim olsun. İlk defa bir şiirinizi rasgele okudum ama güzeldi. Nicelerinde buluşma dileğiyle şen ve esen kalınız. Sağlıcakla kalınız.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.