Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. (kızılderili atasözü)
İlkay Coşkun
İlkay Coşkun

aksi düşünceler

Yorum

aksi düşünceler

( 1 kişi )

0

Yorum

0

Beğeni

5,0

Puan

932

Okunma

aksi düşünceler

aksi düşünceler

önce günahkar gözüktü yorganın alt başında
üstü başı afilli, dudaklar kan kırmızı

tahrik eder kırmızı nedense her insanı
insan ki; kan revan hamamdan çıkma

şehrayin fısıltılar, neresinde pelerin?
kıvrımlarında yol alır sıcak tenin

boyandın günah kırmızısına boyandın
fahiş kayıplarda soğuklara dayandın

altı üstü nedir, dedi-kodu dünyası işte
tökezlemekle ölçülüyor zaten hayat

( başıeğik - düşünceli )

Koy teraziye künyeleri kuyumcu..

İlkay Coşkun
03.10.2009

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aksi düşünceler Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aksi düşünceler şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aksi düşünceler şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL