Unutma ki, ağzında bal olan arının, kuyruğunda da iğnesi vardır. john lyly

Sevi Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Sevi" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Sevi ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Sevi" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Sevi ile ilgili " 8276 " şiir aşağıdadır.
gökyüzü üzgün, yaslı
gök ağlıyor
çişil çişil vuruyor damlaları cama,
yüreğim yılgın
güven çok uzakta

...
Devamını oku »
içinde kadın
piyon
göze sofrada meze
bir kemik eksiğine oynuyor
her nedense

...
Devamını oku »
Oğlumuza gidiyorum ikimizin olan nadide
Kevser suyu gibi berrak oğlumuz biliyorum
Seninde arzundu yanımızda olmak gururu paylaşmak
Canım biricik eşim sen benim pişmanlık duymadığım
Kararlarımdan nadide birisin

...
Devamını oku »
İnadına seviyorum
Maviden bakışını...

Dalından dökülsün sözler
Hayat seninle güzel

...
Devamını oku »
Seni öyle çok seviyorum ki;
Bir genç kızın ilk sevdası gibi,
Bir annenin karşılıksız sevgisi gibi,
Seni öyle özlüyorum ki;
Bir çocuğun annesini özlemesi gibi,

...
Devamını oku »
Bu sabah Sevim hanım için hem ağladım hem ona şiir yazdım. .Biliyormusunuz şiirimde de yazdığım gibi kaç gündür ona çok özeniyorum.Çünkü ardından bunca sevenlerinin olduğunu görmek beni daha çok hüzünlendiriyor, düşünüp düşünüp ah çekiyorum.
Ne mutlu Sevim hanıma bu kadar yürekten anıldığı için, Ne mutlu böylesine yürekten sevilerek her saniye yaşatıldığı için.Birşey itiraf edeyimmi dostlarım ölüme özenilirmi hiç.Ben Sevim Hanıma olan böylesine sevgi yağmurlarınn damlalarını gördükçe iki gündür ölüme özendim.Demekki insanların değeri en çok ölüncemi anlaşılıyor dersiniz. Oysa ki keşke hepimiz birbirimizin kıymetini hayatta iken, yaşarken anlayıp, ona değer vermeyi öğrensek ne güzel olurdu değilmi.Her nedense daha çok ölünce değerler anlaşılıyor ama ne yazıkki melek olup uçunca artık gökyüzünde kayboluyor, daha getiremiyorsunuz.Sonra yıldızlar ile selam gönderiyorsunuz ama o artık selamınızı alamıyorki..Bülbüller gibi ağıt yakıp ağlayan sevenlerini duyamıyor ki. O halde insanlar neden birbirini kırıp incitir neden! Hepimizin sonu orası değilmi.Öyle ise bugünden tezi yok sevgiyi daha iyi tanıyalım bence.Sevgiyi özümseyip hertarafa sevgi tomurcuklarını atalım ki bizlerde Sevim Hanım gibi sonsuz yolculuğumuza giderken solmuş bedenimiz ile sevdiklerimize gülerek el sallayalım.
Sevim Hanımın mekanı cennet olsun, nur içinde yatsın.Asla ölmedi sonsuzluğa kadar kalbimizde yaşayacak.


...
Devamını oku »
Duyan dostlar karaları bağladı
Azrail’in çok mu gezdi aradı
Sevim bacı tez gidişin nedendir

Sevim idi sevgi koyduk adını

...
Devamını oku »
Ebediyete dek hep böyle sürecek..
Nasıl keremle aslı, ferhatla şirin se..
İşte bizim aşkımız da ölümsüzleşecek,

Sen ve ben birde en büyük sevgimiz,

...
Devamını oku »
.
[ alt_cizgi ] ben seni özlerken
sen başkalarını hayal ede durdun
ben seni sineme basarken
sen başakalarını sinene bastın

...
Devamını oku »
Seni seven dostlar der; Sevim! Sevim!
Başın kaldır hele, el et salından
Seni seven dostlar der; Sevim! Sevim!

Güzel hasletinle, sinemde kordun

...
Devamını oku »

İlk 777 778 779 780 781 782 783 784 785 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL