Televizyonu çok eğitici buluyorum. ne zaman biri televizyonu açsa, öteki odaya gidip kitap okuyorum. (groucho marx)

Özlem Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Özlem" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Özlem ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Özlem" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Özlem ile ilgili " 5124 " şiir aşağıdadır.


( Ö ) zler o sıcacık yüreği


...
Devamını oku »
uğramıyor mu kalem sana?
bilemem ,sorma nedenini
bende özledim onu
bitti belki yazılacak
o cümle kelimeler

...
Devamını oku »
Sol yanımı acılar,cam kırıkları batmıyor artık
Eskisi gibi canım yanmıyor
Yağmurlu bir gecenin ardından,
Geriye kalan bulutlar kümelerini dağıtmış
Sadece çığ taneleri bırakmıştı hatırlanan.....

...
Devamını oku »

( Ö ) zeldi dostluğun böylesi



...
Devamını oku »


taksiciii
taksici……..; demişsin

...
Devamını oku »
bütün nefretimi yanlızlığıma kusuyorum

dinle sevgili


...
Devamını oku »


“-neyise uzun lafın gısası
pırtıları yükledik biz

...
Devamını oku »

İlk 283 284 285 286 287 288 289 290 291 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL