Her ruh, yeniden düzenleme ihtiyacı duyan bir melodidir. stephane mallarme

Kuş Şiirleri

Aşağıda 1,500,000'dan fazla şiir başlıkları arasından "Kuş" terimini içeren şiirler listelenmektedir. Kuş ile ilgili şiirler "kayıt tarihine" göre listelenmektedir. Şiirlerin "Kuş" ile ilgili alakalı olup olmadıkları sistem tarafından otomatik belirlenip içinde aradığından konu dışı bazı şiirler listelenebilir. Kuş ile ilgili " 5026 " şiir aşağıdadır.
Aşık mı olmuştun yaralı kuşum
Yolunmuş tüylerin bitmiş mecalin
Sende mi sevmiştin yaralı kuşum

Yara bere olmuş nazik teninde

...
Devamını oku »
zikre dalmış bir kaç nim uslu
her biri ayrı biçimde
hüzünlü bir bakış kiminde
kiminde günahkârlığın verdiği acı
bir eli duvar deliğinde

...
Devamını oku »
Kırlangıçlar leylekler
Papatyalar gelincikler
Dağ gibi gemiler
Döndüler de

...
Devamını oku »
Ta..yüreğime aktı içimi yakıp kavurdu
Biliyor musun,biliyor musun ?ak kuşum.
Yağmur tanesi gibi üstüme değil
Kalbime serpişti tane,tane a kuşum.
Ara sıra, bana uğra ak kuşum

...
Devamını oku »
İnanın dostlar yalan değil,
Daha geçen pazartesi,
Yaşadım bu olayı
Kendi çocugumdanda

...
Devamını oku »
Kazana koyduğun sızar dışına.
Okuyan herkesi üzüyormuşum,
Ekmeğini yiyen kızar işine.

Sonsuz hayallerle başlar düşlerin,

...
Devamını oku »
Bir sabah güneşi alıp ardına
Yıldızlar uykuya dalıyorken gel
Birlikte gitmeye Turan yurduna
Ozanlar kopuzu çalıyorken gel


...
Devamını oku »
Uykusuz geldik Bursa´dan
Yanımda kardeşim Süleyman
Börekçiye iki poğça sardırdık
Duvar üstüne oturduk

...
Devamını oku »

İlk 446 447 448 449 450 451 452 453 454 Son
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
Üyelik
Giriş paneli

Hesabınıza giriş yapın ya da yeni üyelik oluşturun.

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL