İhanet, iyi başlar; ama sonunda kendine ihanet eder. lıu
Tülay Bostancı
Tülay Bostancı

ol der

Yorum

ol der

( 4 kişi )

2

Yorum

11

Beğeni

5,0

Puan

681

Okunma

ol der

Damla nedir
bilmez çöller
okyanuslara yağmur yağar

Güneşin işi olur mu
hiç bunlarla
der
kış geçer yaz gelir
mevsimler değişir
herkes kendi yoluna

Ve düşün ki
minicik bir çekirdek
tutunur
elsiz ayaksız kayaya
bal tatlılığında
meyveler sunar
dağ yamacında

Haydi sen de
kırılma darılma
yüreğinde sevdalar ağırla
ne sana ne bana kalmaz bu dünya

tly

Paylaş:
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (4)

5.0

100% (4)

Ol der Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Ol der şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
ol der şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
halilşakir
halilşakir, @halilsakir
13.12.2015 08:47:01
Haydi sen de kırılma, darılma
yüreğinde sevdalar ağırla...çok vurucu dizelerdi.
tebrikler ve saygımla.
ali sözer
ali sözer, @alisozer
13.12.2015 00:41:56
5 puan verdi
Anlamı büyük dizelerinizi kutlarım hocam.Selam ve saygılarımla.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL