Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
gezgin imgeler
gezgin imgeler

aşkın hakikati...

Yorum

aşkın hakikati...

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1291

Okunma

aşkın hakikati...

makyöz çekirgelerin
tırnaklarını nişan yüzükleri yapılan
hayanın örtündüğü siyah çarşafın
keçilere giyindiği

feveranı aşk_ı muğlaka uğramış
gözlere işlenen rafik hücresi
güllü hafızam
suzan çığlıkların şad olunan pişmanlığı
huşuyla riyaza yatmış
gıdayı lezzetin sadıkana hazinesi

değer!
bir şuruba aşk katığını katıp içmek
sonbaharı yaşıyoruz baharın soluklarında
hangi yarılanmış güneş
ve hangi yaprağı düşmüş yelkovan
aşkımızı anlatır utangaç hiçliğiyle

memnunum!
kıy(a)meti bilinmeyen dünyanın
azameti sonsuz sahibesinden.
ah!
sevgiye meşakkat mi bağlanmış?
torbası delik karıncaların
sarfinazı firuzan mı tutmuş

şükranım sana
lezzeti kadimin sarraf kelebeği
kadın ve çocuk yanından öptüm...
gezgin imgeler...

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

Aşkın hakikati... Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Aşkın hakikati... şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
aşkın hakikati... şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL