Olgun adam bilgisini saat gibi taşır, çıkarıp herkese göstermez, gerektiğinde kullanır. (t. brown)
Eyüp GÜMÜŞSAY
Eyüp GÜMÜŞSAY

MUTLULUK ORTAMINDA

Yorum

MUTLULUK ORTAMINDA

( 2 kişi )

1

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

1034

Okunma

MUTLULUK ORTAMINDA

Çık sahneye dans et.
Mutluluk tek bir kelimeden ibaret.
Sesli gül ve çığlık atmayı unutma yasamak gibisi yok.
Bir an ölmeyi de unut sevincin kalmasın yarıda.
Şiirler oku şarkılar söyle.
Kuşlar nakarat ta eslik etsin sana .

Haykır,
Bırak deli sansınlar seni.
Aldırış ta etme saçma düşüncelere.
Mutlusun ya gerisini boş ver.
Sen etrafa yine gülücükler saç,

UNUTMA mutluluk bulunduğun ortamında.

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (2)

5.0

100% (2)

Mutluluk ortamında Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Mutluluk ortamında şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
MUTLULUK ORTAMINDA şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
BEN BİLMEM
BEN BİLMEM, @ben-bilmem
14.10.2016 04:16:37
5 puan verdi

Haykır,
Bırak deli sansınlar seni

Merhalar hocam.
İlhamınız bol olsun.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL