İnsanın çocuğu ile övünmesi kendisiyle övünmesi demektir. somerset maugham
Özlem Ery
Özlem Ery

En Güzeli

Yorum

En Güzeli

( 1 kişi )

0

Yorum

1

Beğeni

5,0

Puan

1039

Okunma

En Güzeli

En iyisi hayata çocukça bakmaktır saf ve temiz.
En güzeli hayata çocukla bakmaktır mutlu ve mesut.
Ve en huzur verici olanı ise çocukla çocuk olmaktır,
yalansız dolansız masum bir sevgi.

Yalnızlığın en iyisi mutsuz olmadığınız zamandır,
Yalnızlığın en güzeli ise her zaman size destek olan
sevenlerinizin olduğu halde tek başına kaldığınız andır.
Kendinizle baş başa konuştuğunuz andır.

Ö.E

Paylaş:
1 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (1)

5.0

100% (1)

En güzeli Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz En güzeli şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
En Güzeli şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Bu şiire henüz yorum yazılmamış.
© 2025 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL