ELİF İM ELİF İM CANIM NAZLI ELİF İM ŞU KARŞIDAN GELEN BENİM ELİF İM SENSİZ OLMAK BANA ZÜLÜM ELİF İM SENİ GÖRMEDEN YÜZÜM GÜLMEZ ELİF İM
KIVRIK KIVRIK SAÇLARINA ÖLÜRÜM SENİN O BALLI HALLERİNİ TUTARIM YERİM SENİ BEN BU CAN DAN ÖTE SEVERİM SENİ GÖRMEDEN YÜZÜM GÜLMEZ ELİF İM
BABA SININ BİR TANESİ GÜZEL ELİF İM DAHA BİR BUÇUK YAŞIN DA ŞİRİN ELİF İM KÜÇÜÇÜK BEDEN DE KOCA GÖNÜL DÜR BİN GÖNÜL TAŞIYOR SANKİ ELİF İM
RECEP HAYAL HAYALOGLU
Paylaş
Beğenenler
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Oy hemşehrim nettin( bizim dilde) Benim iki kızımında adına geldi bu şiir. Benim cadılar büyüdü. Amaaaa o bir buçukluğu bir yakalarsam bir lokmalık ederim.. Allah bağışlasın analı, babalı büyüsün, hayırlı evlat olsun. Sevgi ile kalın.
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.