Sual de bilgiden doğar, cevap da... (mevlana)
paydasız
paydasız

GERİYE KALAN

Yorum

GERİYE KALAN

( 3 kişi )

2

Yorum

3

Beğeni

5,0

Puan

717

Okunma

GERİYE KALAN

Bekler sılayı
Bulutsuz,suskun göğün altı
Yürekte onca mezar anca
Sadece
Gurbetliğine ağladık

Rengi yitikti cevizin
Ne çıkar
Gün beklentisi değil çocuklar

Umut
Asılır kengelin boynuna
Tarla kıyılığında
Mezarlarımıza bekçi
Körpe ahlar

Gümüşten gözlerin patikasında büyü,
Ey geriye kalan!


Yüzünü beyazdan çalan kız
Avucun özlemde esmer
Yaşlı mı akar yaslı mı
Sevdaya üryan yıllar


Saadet YIDIRIM ÜNAL

Paylaş:
3 Beğeni
(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Şiiri Değerlendirin
 

Topluluk Puanları (3)

5.0

100% (3)

Geriye kalan Şiirine Yorum Yap
Okuduğunuz Geriye kalan şiir ile ilgili düşüncelerinizi diğer okuyucular ile paylaşmak ister misiniz?
GERİYE KALAN şiirine yorum yapabilmek için üye olmalısınız.

Üyelik Girişi Yap Üye Ol
Yorumlar
Ya Tabe Volim
Ya Tabe Volim, @yatabevolim
9.11.2012 22:03:24
5 puan verdi
Harika bir eser düşmüş sayfaya keyif aldım okurken saygılarımla

Ahmet Moran
Ahmet Moran, @ahmetmoran
9.11.2012 14:40:08
5 puan verdi
Sıla ile gurbet arasında ne hasretlikler yaşanmadı ki, ne ahlar çekilmedi ki.Harika şiirinizi okurken daldım gittim gerilere, yüreğiniz, kaleminiz beraberce yaşasın, harika anlatımdı harika şiir.Sevgiyle kalınız.
© 2026 Copyright Edebiyat Defteri
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.

Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.
ÜYELİK GİRİŞİ

ÜYELİK GİRİŞİ

KAYIT OL