(c) Bu şiirin her türlü telif hakkı şairin kendisine ve/veya temsilcilerine aittir. Şiirlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur.
Sevgili Merve, yüreğindeki özel ve güzel olanı sade ve öz olarak satıra nakış gibi işlemişsin. Kutluyor, selam ve sevgilerimi gönderiyorum. İnşallah daha nice güzelliklere imza atacaksın. Kalemin daim olsun.
MERVECİĞİM BİLİRSİN BEN ŞİİRLERİMİ HEP KISA TUTMAYA ÇALIŞIRIM (galiba pabucum dama atıldı ) OYSA SEN KISANIN DA KISASINI ÖZETİNİ ÇIKARMIŞSIN KUTLUYORUM. İZMİR'DEN SELAM OLSUN. SEVGİYLE KAL.
mervecim,ciddi misin? geleceğim, teşekkür ederim hoşbulacağım inş,o güzel bağlamandan dökülen nağmeleri dinleyeceğim,ister misin? yanımda o gizemli insan olmasa da gelirm , eğer o da olursa daha bi zevkle gelirim!hadi bakalım,şimd idaha iy igel 7 eylül!merve bizi bekliyor eskişehrimin aşk kokan adalarında!
Edebiyatdefteri.com, 2016. Bu sayfada yer alan bilgilerin her hakkı, aksi ayrıca belirtilmediği sürece Edebiyatdefteri.com'a aittir. Sitemizde yer alan şiir ve yazıların telif hakları şair ve yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Sitemiz hiç bir şekilde kâr amacı gütmemektedir ve sitemizde yer alan tüm materyaller yalnızca bilgilendirme ve eğitim amacıyla sunulmaktadır.
Sitemizde yer alan şiirler, öyküler ve diğer eserlerin telif hakları yazarların kendilerine veya yetki verdikleri kişilere aittir. Eserlerin izin alınmadan kopyalanması ve kullanılması 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Yasasına göre suçtur. Ayrıca sitemiz Telif Hakları kanuna göre korunmaktadır. Herhangi bir özelliğinin kısmende olsa kullanılması ya da kopyalanması suçtur.